Info

Johan Cronhamn

Johan Cronhamn har sysslat med att skriva eget material i drygt 30 år. Inspirationen kommer från 1970-talets progressiva era. Låtar som innehåller växlingar mellan musikstilar och takter, som ger det oväntade, är musik som kräver aktivt lyssnande men som berikar oss väldigt mycket, anser Johan

Fragile World – Processen
Fragile World är musik som kom fram under 1990 talet och 2000 talet. Texter och inspelning skedde 2015 och 2016. Johan spelade in all musik, skapat melodin och tagit fram temat för låten. Därefter har låten skickats till Nadja som skrivit texten, så som hon tolkat musiken och dess förklaringar.  Nadja har själv lagt alla stämmor och körer. Materialet har sedan mixats av Jerry Sillah.

Silent tears

Silent tears är ett material som är skrivet från hösten 2016 och var färdigt till sommaren 2017. Johan tycker att materialet på skivan håller ihop bra och att det inte spretar allt för mycket. Johan är också glad för de musikaliska utsvävningar  som gjorts, som kännetecknar musikalisk lekfullhet.

Watch you back

Albumet som är är en typisk metallskiva med starka progressiva drag, skrevs under åren 2018 och 2019. Den dynamiska sången är satt av Johan Bernspång.

 

Sensitive

Sensitive är från perioden 2019 till 2021, något stillsammare och mer harmoniskt album än de tidigare. På sång är Moa Strand, Jerry Sillah, Ebba Askeroth och Adam Olsson